Til deg som er ny!

Go down

Til deg som er ny!

Poste  Dragonlover on Søn Apr 15, 2012 8:55 pm

Nå som du har kommet deg hit og blitt medlem kommer du til å få innblikk i våre prosjekter og kanskje lagt inn forslag til et eget prosjekt.

Dersom du ønsker at vi skal dubbe noe, vennligst kom med konkrete scener fra serien/filmen. Vi har ofte mye å gjøre og har ikke alltid tid til å finne scenene selv, og da kan det være at den forespørselen blir glemt.

Hvis du selv kommer med et prosjekt, forventer vi at du er prosjektleder og tar på deg ansvaret for oversettelse (om nødvendig), mixing og casting. Med mindre du spør andre om de kan hjelpe deg.

Når du begynner å bli litt trygg på oss kan du også bli med i samtalene våre på skype, der mye blir både planlagt og diskutert.
Det finnes en skypeliste her på forumet der du kan legge til folk. Der finnes også mailen til folk der du kan sende spørsmål og/eller replikker.

Hvis du ønsker å være med på større prosjekter så forventer vi at du er engasjert, har en brukbare mikrofon, har anledning til å sette av tid til prosjekter og være tilgjengelig minst en gang i uka for oppdateringer på prosjekter og lignende. Det er også viktig at man kan ta i mot konstruktiv kritikk (begrunnet kritikk). Husk på, vi vil bare hjelpe deg til å bli bedre. Kritikken er aldri vondt ment.

Du trenger nødvendigvis ikke være stemmeskuespiller, vi trenger også mixere og oversettere til noen av prosjektene våre.

Vi har stort alderspenn, så vi ønsker velkommen folk i alle aldre. Vi ønsker folk med dialekt ekstra velkommen fordi det er så lite dialekt i media og derfor ønsker vi masse dialekt i våre dubber.
avatar
Dragonlover

Antall Innlegg : 70
Join date : 15.04.2012
Age : 27
Bosted : Sola

Vis Medlemmets Profil https://www.youtube.com/user/Dragonlover91

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet