Kriterier - Et par småting du bør vite før du melder deg inn

Go down

Kriterier - Et par småting du bør vite før du melder deg inn

Poste  Dragonlover on Tor Nov 07, 2013 7:44 pm

Ønsker du å bli medlem
Det er et par ting du bør vite før du sender oss en mail, melding eller noe annet. Dette er ikke for å skremme noen av eller noe, men dette er for å spare oss og deg for unødvendige stressituasjoner og dårlig stemning.

Ting du bør tenke over:

Har jeg tid og muligheter til å dubbe?
Det er faktisk ganske tidkrevende å dubbe, og når man er ny, er det greit at ikke hele huset sitter og hører på at du dubber. Derfor er det litt greit å finne ut om du både har tid til å dubbe i din travle hverdag og at du har et tidsrom (eller et lydtettrom) der det ikke er så mange hjemme.

Har jeg virklig lyst til å dubbe?
Okei, denne er jo litt rar, i og med at du har lyst til å bli medlem, men overraskende nok har vi hatt meldemmer som ikke har hatt særlig lyst til å dubbe. Noen syns vi bare er en koselig vennegjeng og vil være venner med oss, andre blir dratt inn av venner og er egentlig ikke så interressert, og andre syns det er kult en stund, men kjeder seg fort.
Dersom du vil bli medlem, så må du huske på at Polystudio er et sted for dubbing.

Har jeg rett utstyr?
Okei, vi er egentlig ikke så superstrenge på dette området. Men vi krever at du har en mikrofon, en data og et opptaksprogram. Det er minstekravet. Hvis du trenger hjelp til å finne en bra mikrofon eller et bra program, er det bare å ta kontakt.

Liker jeg å jobbe med andre?
Dette er litt viktig. Du trenger ikke være verdens mest omgjengelige person, men du trenger å kunne samarbeide med folk og ikke gå dem for mye på nervene. Vi snakker mye sammen på skype og har møter hele tiden. Det er viktig at man er tilstede på disse møtene eller i det minste får med seg den informasjonen. Hvis ikke er det vanskelig for oss å inkludere nye meldemmer.

Takler jeg kritikk?
Det er viktig at man kan ta i mot konstruktiv kritikk (begrunnet kritikk) uten å bli sur eller lei seg. Man vil som regel bare hjelpe deg til å bli bedre. Kritikken er aldri vondt ment. Men hvis det ikke går ann å gi hverandre tilbakemelding, så er det jo vanskelig å bli bedre, ikke sant?


Okei, er du her fortsatt? Flott!! Very Happy Da er det ingen sak å gjøre deg til medlem.
Du kan ta kontakt på mail, youtube, facebook, twitter eller google+. Hva enn ditt hjerte begjærer.
Du kan også se deg litt rundt her på forumet vårt og kanskje skrive litt om deg selv på introduksjonstråden. Men ikke glem! Forumet blir ikke brukt aktivt, så det er lurt om du tar kontakt et annet sted i tillegg.

Når du begynner å bli litt trygg på oss kan du også bli med i samtalene våre på skype, der mye blir både planlagt og diskutert.

Du trenger nødvendigvis ikke være stemmeskuespiller, vi trenger også mixere og oversettere til noen av prosjektene våre.

Vi har stort alderspenn, så vi ønsker velkommen folk i alle aldre. Vi ønsker folk med dialekt ekstra velkommen fordi det er så lite dialekt i media og derfor ønsker vi masse dialekt i våre dubber. Håper folk tar kontakt.

Youtube: https://www.youtube.com/polystudiox
Mail: polystudiox@gmail.com
facebookside: www.facebook.com/PolystudioNO
avatar
Dragonlover

Antall Innlegg : 70
Join date : 15.04.2012
Age : 27
Bosted : Sola

Vis Medlemmets Profil https://www.youtube.com/user/Dragonlover91

Til Toppen Go down

Til Toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet