Tengen Toppa Gurren Lagann - Simon's Åpenbaring

Go down

Tengen Toppa Gurren Lagann - Simon's Åpenbaring

Poste  Neo-Alpha on Man Jul 16, 2012 12:02 pm

Heyhey! Siden vi ikke kommer til å ta så altfor mange klipp fra TTGL, så lager jeg bare en enkel topic for dette éne klippet.Rolleliste

Rossiu

En ung gutt fra en av undergrunnsbyene. Han er en veldig smart gutt, men kan være litt beskjeden av seg. Han tar gått vare på to barn med navn Darry og Gimmy og tar dem med på reisen med Team Gurren. Stemmen hans rangérer fra medium-lys til lys så denne rollen kan bli spilt av en jente eller en gutt.

Guame

Han er den eldste av de fire onde generalene av Beastmen armeén og dermed den mest erfarne. Stemmen hans er selvfølgelig mørk, litt hes, skummel og veldig "gammel mann" aktig. Tenk typisk skurkeskurk. Kun gutter for denne, sorry chicas. ;P

Kittan

Kittan er storebroren av The Black Siblings og utroper seg selv som lederen av gruppen på grunn av det. Han verdsetter seg selv veldig høyt i begynnelsen og er litt av en baksete sjåfør når han og søstrene sine blir med Team Gurren, men han finner sin plass etterhvert og tar en veldig viktig avgjørelse mot slutten av serien. Han har en medium-mørk stemme og er veldig rappkjeftet og tøff.

Yoko

Denne jenta er VELDIG moden for sin alder av 14, sorry gutter, men prøv dere så blir det et par år i fengsel. Hun kan forsvare seg selv med en gigantisk rifle og var en av de tre som stiftet Team Gurren ved siden av Kamina, lederen av Team Gurren. Hun er tøff, omtenksom, viljesterk og en av Simons nærmeste venner. Stemmen hennes passer i en medium-lys leie, siden hun er ganske moden for alderen sin. Bare jenter for denne rollen, sorry bros.

_________________
avatar
Neo-Alpha

Antall Innlegg : 24
Join date : 15.04.2012
Age : 26
Bosted : Tomter

Vis Medlemmets Profil https://www.youtube.com/NeoAlphaPS

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet